mandag 17. mai 2010

Nasjonaldagen

Nypynta barn som er klare for feiring, selv om været var atskillig gråere og surere enn går dagen, la ikke det noen demper på stemningen. Jeg hadde trodd at nå som barna begynnte å bli litt større skulle det bli enklere å ta bilder av dem sammen. Men her i gården ser det ikke ut til å være tilfellet. Dette var det beste bildet jeg klarte å få til, og jeg prøvde opptil flere ganger. Enten var det et flagg foran ansiktet eller så kikket en av dem en annen vei, fotografering skal visst ikke være enkelt...





Barnekoret var et av underholdningsbidragene ved feiringa i samfunnshuset. Må bare skryte litt av dem, synes de var så flink i dag. De er ikke så mange så ofte høres de ikke så godt, men i dag derimot hørte vi dem godt. Så da blir en kor mamma svært så stolt over datteren sin.





Siden været var litt grått i dag ble det meste av dagen tilbragt innendørs i samfunnshuset, mens barna sprang til og fra og fikk med seg leker og underholdning. Lille Camilla var ikke helt fornøyd her, kanskje hadde hun mest lyst til å være med de store barna.




Må vel også skryte av 7 klasse som sto for årets underholdning, så flinke elever som fikk vist seg fram for bygda si. Tror jammen meg de hadde klart å få med alle 30 elevene jeg og bare det er jo flott.
Ellers så har vi hatt en flott 17 mai feiring, med kaker,is og brus og hyggelig samvær med venner og familie. Nå er det vel bare å gjøre seg klar for ei ny arbeidsuke og se fram i mot helg igjen.

Ingen kommentarer: