onsdag 5. mai 2010

Bytur

På søndag var vi på bytur for å hilse på de i familien som bor der. Vi startet på torget hvor veteranvognklubben hadde vårmønstring. Og da var jo pappa på plass med bil, det ble bare en bil denne gangen, da den andre ikke var helt medgjørlig denne dagen. Så her ser dere pappas Chevrolet Impala 1958 mod. Fin bil ja :)





Etterpå tok vi turen til Tyholt tårnet for å spise middag. Dit kom også mine brødre med sine familier. Så vi ble en ganske så mange til bords og måtte derfor vente en stund på å få et ledig bord.





Mens vi ventet på bord, nøt vi den flotte utsikten som er i fra toppen på tårnet. Jeg er ikke så glad i slike høyder egentlig, men så lenge jeg ikke kikket så mye ned gikk det helt greit.







Her ser vi Munkholmen og fosenalpene i bakgrunnen.





Etter en bedre middag kjørte vi til Selsbakk for å innta desserten hos mamma og pappa. Barna kosa seg med is, men hadde bare så vidt tid til å sitte i ro den stunden det tok å spise den.





Det ble en lang dag i byen, men vi var alle både mette og fornøyde da vi kom hjem til kvelden. Slike dager er gode å ha med seg i minnet når hverdagen innhenter oss.

1 kommentar:

Romantisk i Rian sa...

Heia!

Så koselig med sånne familie dager.
Det er håp om vår nå. Nydelig vær :-D

Ønsker deg en fin dag i morgen.

Klem