onsdag 5. oktober 2011

Prosjekt oppussing

Nå kommer omsider bildene fra oppussingen  i kjelleren. Det har tatt sin tid, men vi er svært så fornøyd med det ferdige resultatet. Til og med tenåringen er fornøyd. Oppussingen førte jo til at vi fikk gått igjenom og ryddet skikkelig i alt som var på rommet. Noe ble kassert bort og byttet til noe som passet mer med alderen. Bla var han ikke så glad for å ha stjerne og måne lampe over senga fra ikea lenger. Er nok ferdig med den fasen nå, så da ble det i steden spot både i taket og over senga.



Som dere ser av bildene her så er det jo omtrent som et helt nytt rom, det ble så mye lysere og virker større enn tidligere. Nytt gulv har vi også lagt, da det gamle tregulvet som var fra før hadde mange hakk og sår. Skulle vi ha beholdt det gulvet så måtte vi ha slipt det ned og lakkert det på nytt. Den jobben orket vi ikke på akkurat nå, så da la vi klikk laminat i fullfart isteden.



Fordelen med og pusse opp sånn på høsten er jo at julevasken er unnagjort der nede nå. Kjekt med alt som er unnagjort. Jeg skal da alltids få noe å henge fingrene i i tiden før jul uansett. Resten av rydde prosjektet i kjelleren går sakte men sikkert framover. Lover å komme med bilder fra resten av rommene når jeg etterhvert blir ferdig.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nå skal jeg nyte en etterlengtet fridag med pusling i hjemmet. I morgen er det jobb igjen, men snart er det høstferie her, så da har vi noe godt å se frem i mot.

Ingen kommentarer: