mandag 31. oktober 2011

Mer fra Praha

Tenkte jeg skulle vise litt mer bilder i fra ferieturen vår, vi har jo tatt masse bilder som vanlig, så noen må jeg jo vise fram. Dette bildet er  i fra hotellrommet. Helt greit, ikke av de mest luksuriøse, men pent og rent og det er jo det viktigste. Det var jo ikke der vi skulle tilbringe det meste av tiden uansett.



Men det var utrolig godt å finne senga etter en lang dag med mye gåing og mange inntrykk. Dusjen var ikke å forakte den heller. Dette hotellet kan jeg gjerne anbefale til andre som vil bo på et billig å bra hotell sentralt i Praha. Nabolaget er vel det man gjerne kaller litt belastet med hvertfall to strippeklubber som nærmeste nabo, men det var ikke noe problem. Går man alene forbi som mann på kveldstid må man nok regne med å få noen tilbud, men det er ikke værre enn å si nei,eller sørge for å gå flere samlet. Noe bråk merket vi ikke noe til, men så hadde vi også rommene mot bakgården bort i fra gatene.




Det astronomiske uret hører med til noe av det man bør få med seg når man er i Praha, og det var det tydeligvis mange flere enn oss som visste. Det var masse folk der og vi kom ca et kvarter før kl var hel og da var det nesten fullt på plassen foran kirken.




Denne kirken aner jeg ikke hva heter, men den er uansett flott og se på. Litt merkelig bygge skikk de har i Praha ihvertfall, de fleste bygningene er bygd tett i tett og gjerne framfor noen andre, som denne kirken som vi ikke så alt av fordi et annet bygg var bygd framom.




Store muligheter for billig shopping var det iallefall om man kom seg litt unna de største turist områdene. Krystall og glass var det å finne omtrent i annenhver butikk så her var det bare å velge og vrake, utvalget var veldig likt. Noen påstod at de hadde super tilbud kun denne uka, men jeg tror nok enkelte av plakatene hadde hengt en stund, da de var noe solbleket.




Disse vasene likte jeg veldig godt, men de ble ikke med hjem de heller. Får satse på at det blir flere turer til Praha, slik at det blir muligheter for å handle med seg noe krystall eller glass hjem fra Praha.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ingen kommentarer: