fredag 31. desember 2010

Romjulsdager

Her har det vært late romjulsdager med masse god mat og besøk av familie og gode venner. Vi har kost oss med julegavene og bare tatt livet med ro. Nå står kalkunen i ovnen og vi venter svoger og svigerinne med barn på besøk. Det siste døgnet har det kommet enorme mengder med snø og regn som om det snart ikke snur kommer vi vel ikke til å se så veldig mange raketter i kveld. Men vi skal nok kose oss allikevel vi.


Bildene er en liten sniktitt fra våre juledager :



Camilla var ikke så veldig begeistret for nissen, ikke engang da Mads tok maska slik at hun så det var det ikke noe gøy. Men pakkene var topp. Det syntes Ingrid også, hun pakket opp og ble stålende fornøyd med alle sine gaver.




Trekløveret her var vel også svært så fornøyd med julaften




Barna fikk nintendo wii i julegave så det er brukt noen timer framom tv`n i mellomjula. Men det er jo gøy både til barna og mor og far.



På tirsdag hadde jeg og Terje forlovelsesdag, og i gave fra mannen fikk jeg full oppvarting hele dagen. Jeg fikk servert frokost, barna tok oppvasken og så hadde han ordnet med barnevakt slik at vi kunne dra til byen på kino og ut og spise en bedre middag. Jeg er jammen meg bra heldig :)



Godt Nyttår!
Related Posts with Thumbnails

Ingen kommentarer: