fredag 3. desember 2010

Istid

Jeg har i den siste tiden begynnt å lure på om vi går en ny istid i møte. For her har det nemelig vært iskaldt i flere uker nå, og ikke ser det ut til å gi seg heller. Vinden vi hadde i forrige uke er i allefall historie enn så lenge, men det er kaldt nok allikevel. Her har teperaturen ligget mellom -10 og -15 grader, og det er mye til å være så nære sjøen.


Men nok klaging over været, det er jo ikke noe vi kan gjøre med det allikevel. Til tross for kulden så har vi det ikke så allerværst. Når solen i tillegg titter fram blir det jo mange flotte motiver. Det øverste bildet er tatt like etter jeg kom hjem i fra jobb i dag. Da lå frostrøyken godt her inne i fjorden. En time senere var solen nesten borte og hele stemningsbildet forandret seg. Moro å følge med på.


Ellers så går dagene super fort med masse jobbing og annet som skal gjøres før jul. Men vi prøver å kose oss litt i disse førjulstider også, og når formen har blitt litt sjaber på slutten av uken her har det vært ekstra kos å tenne levende lys, fyre i peisen samt varme litt gløgg. Adventstiden er en herlig tid om man bare tar seg tid til å stoppe opp å kose seg litt.

Forrige helg var jeg en snart tur innom til mamma og hentet en en eske som skulle til bruktbutikken. Hun hadde visst ryddet i noen skap og skuffer. Jeg klarte selvsagt ikke å lavære å ta en titt i esken, og det fant jeg dette flotte lys fatet. Det ble jo ekstra flott med lilla lys i, ikke sant mamma?? Dette skulle du ikke ha kassert vettu ;)



Her er det fredagskos med x-faktor på tv`n, vi koser oss med julebrus og strikking mens vi heier masse på Hans.
Ha ei flott helg!

Related Posts with Thumbnails

Ingen kommentarer: