mandag 16. august 2010

Bilder fra Harstadturen

Har jo tidligere lovt å komme med flere bilder fra ferieturen til Harstad, men ting tar som kjent tid ( i allefall med meg...)
Den nest siste dagen vi var i nord var vi i Kvæfjorden på gårdsbesøk til Gøril. En utrolig hyggelig ettermiddag i sola fikk vi. Den første stunden vi var der satt Ingrid for det meste i fanget mitt. På gården var det jo en aldri så liten hund, og Ingrid er veldig redd for hunder, ja nærmest hysterisk så starten på besøket ble noe turbulent. Men etter at hunden var forsvarlig låst inne tødde hun opp litt etter litt.




Store hester derimot er den lille frøkena ikke noe redd for, og hun ble mer en gjerne med Gøril og stelte hestene. Hi,hi den jenta er litt merkelig gitt.




Mads og resten av guttene brydde seg ikke så mye om dyrene, de hadde mer glede av å leke med hverandre. Det er bare helt herlig å se hvor godt guttene går sammen, den uka vi var der så vi jo nesten ikke noe til dem, de ordnet seg jo selv.




Til slutt må jeg bare ta med et bilde av en av hønene på gården, de var jo så flotte der de gikk omkring å bruset med fjærene.
Her er hverdagen igang igjen, jeg og Terje er tilbake på jobb igjen, mens barna tilbringer de siste feriedagene hos mormor og morfar. Ute virker det som om sommeren er kommet for fullt, sent, men godt! Det var i allefall varmt å være på jobb i dag, og ikke er det meldt noe dårligere de kommende dagene heller. Så da gjelder det å nyte været mens det varer.
Related Posts with Thumbnails

Ingen kommentarer: