fredag 30. april 2010

2x40 år

For et par helger siden var vi og feiret svoger/storebror og svigerinne sine 40 års dager. Dagene ble feiret i skihytta her med over 80 gjester og nydelig mat og kaker. Stemningen var upåklagelig og vi hadde en kjempe kveld (natt...) Her ser dere bursdagsbarna som ønsker velkommen.





Jubilantenes tre jenter er ivrige korpsmusikanter og spilte amazing grace til ære for foreldrene sine. Vi fikk også servert historien om hvorfor de hadde valgt å spille akkurat denne sangen. Eldste frøkena har vært en del og spillt i bla byllup og begavelser og har da hatt med seg mor som sjåfør. Hver gang etter en spillejobb kunne mor fortelle at hun hadde ennå en sang klar til sin egen begravelse. Så de tenkte det kunne være kjekt om mor også fikk høre den sangen som var øverst på lista hennes! Flinke var jentene i allefall.





Etterhvert som timene gikk, steg også stemningen. Her ser dere unnertegnede og den ene jubilanten i full gang med fugledansen. Mange år siden sist jeg danset den, men du og du så moro det var....





Vel, her var det vel egentlig på tide å finne sengen. Men av en eller annen grunn så var vi ikke i seng før det hadde begynnt å lysne igjen. Dette blidet er jeg sammen med Jonas vårt gamleste tante og onkel barn. Vi hadde tydeligvis funnet ut at å ta bilde av oss selv var en lur ting å gjøre, for detter var nemelig ikke det eneste bildet av oss.




Vi hadde det i allefall topp den kvelden og gleder oss allerede til neste bursdagsfeirng.

Ingen kommentarer: