onsdag 20. oktober 2010

Snø

Så plutselig var snøen her igjen, og atter engang er vi like uforberdet. Ja, ja, sånn er det visst bare. Her ute var det hvitt dag vi våknet i morrest, ble jo veldig lyst å trivelig da, men jeg synes det er litt i tidligste laget jeg altså.




Som dere ser av bildene her trodde ikke vi at snøen kom riktig ennå. Hagemøblene står fortsatt ute, ja til og med duken ligger på bordet ennå. Nå er det kanskje ikke så veldig sansynlig at all denne snøen blir liggende da, men utrivelig er det allikevel. For vi har jo ikke rota oss til å satt inn campingvogna for vinteren heller, så den er ganske så nedsnødd i dag. Men mest sannsynlig blir det litt mildere vær etterhvert her slik at vi får fått den inn under tak. Ikke har vi vinterdekk på bilene heller, men det må det vel også bli en ordning med etterhvert.



Ei som ikke tar det like tungt at snøen er kommet er vesle Ingrid. Hun var ganske så snar med å spørre om hun kunne ut i snøen i dag. Og selvfølgelig kunne hun jo få det.


Og med de nye vinterklærne som jeg bestillte hos sportmann litt tidligere i høst og nye vintersko så var hun mer enn klar for vinter. Det er nå i allefall bra at noe er på plass til vinteren kom.

Related Posts with Thumbnails

Ingen kommentarer: