onsdag 25. mai 2011

Kommende friidrettstjerne??

 På søndag var det friidrettsstevne her på bygda, og den lille frøkena vår hadde bestemt seg for at det skulle hun være med på. Så da var det bare å høre etter da. Om det nå er en kommende friidrettstjerne vi fostrer opp eller ei, skal jeg ikke si noe om. Men det er i allefall ikke noe å si på innsatsen hvertfall.




Mange barn var det som deltok også, og så var vi jo så heldige med været. Det gav i allefall mersmak til Ingrid som allerede i kveld tenker seg på sin første friidrettstrening.





Over her ser dere frøkena i fullt driv på 60 meteren, noe som gikk svært så bra, tror hun endte som nr 2 i sitt heat, og det er jo ikke værst til å være første gang. Hun tenkte jo også en liten stund å trekke seg fra starten også, for hun likte ikke smellet som var fra start pistolen, litt "skudd" redd kan man si. Men etter litt overtaling fra mor og farfar ( som faktisk var den som var starter...) fikk vi henne av gårde.




At jenta er små redd for smell er vel bildet over her et godt bevis for. Her er hun i tilløpet for lengde med hendene i ørene, for samtidlig som hun hoppet lengde skulle noen større barn springe 600m, og da kommer det jo et smell. Men hoppet gjorde hun i allefall.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Så alt i alt hadde vi en topp dag på stevne sammen med mange andre barn. Da gjenstår det bare å se hvor lenge denne interresen vedvarer, det er i allefall moro å være med å se på.

2 kommentarer:

Anne Berit sa...

Det har vokst opp to knakende flinke friidrettsgutter i det huset dere bor i så hun er i godt selskap! :o)

Tranghaugen sa...

Ja, det stemmer det:) hadde jeg helt glemt. Vel, vi får se hvor lenge denne interessen varer, denne uken var hun ikke fullt så ivrig når det gjaldt treningen.