fredag 2. juli 2010

Bilderas

Er vel på tide med en oppdatering fra denne kanten også. Her er det ferietid, så da lider bloggen litt under det også. Jeg hadde tenkt å legge ut masse bilder her nå, for med nytt kamera er det blitt tatt en del bilder de siste ukene. Men nå har ikke systemtet her vært helt samarbeidsvillig, så jeg fikk ikke lastet opp flere bilder nå. Så da får vi ta resten ved en senere anledning.





Disse bildene er fra første dag i ferien da jeg og ungene dro ti Frøya og Wågøya. Bildet over her viser Mads som blir jaget av måsen da han tok seg en tur på haugen ved hytta til onkel Jan.






Her er vi kommet oss på båten på tur ut til Wågøya, og så heldige som vi var med været oppholdt vi oss utendørs.







St-hans ble feiret på Wågøya i flott sommervær ( selv om temperaturen ikke var mye å skryte av....) Her ser dere i allefall den flotte solnedgangen som vi var vitne til.






Så ble det regnvær, men det hindret ikke oss. Når vi er ute på øya må vi ta en tur ut. Mads fant seg en flott disse inne i båtnaustet. Sånn er det når det ikke finnes særlig mange trær på øya. Da må mang lage egne løsninger.




Så bløtt som det var i marka kan jeg ikke huske å ha sett det før der ute. Men det er vel egentlig ikke så rart med tanke på hvor mye nedbør som har kommet den siste tiden i trøndelag.
Men vi hadde kun en dag med masse regn, resten av tiden vi var der var det oppholdsvær. Jeg får vel prøve å få ordnet med flere bilder senere. Men nå er goværet omsider kommet til trøndelag, så her er det uteliv som gjelder. Vi må nyte det mens vi kan, for plutselig så er det jo over igjen.

Related Posts with Thumbnails

Ingen kommentarer: