fredag 23. juli 2010

Glimt av sommer

Sommeren 2010 har så langt ikke vært så veldig mye å skryte av, men noen goværsdager har det da vært innimellom. Så da gjelder det å utnytte dem fullt ut.





Sist uke var den et par flotte dager, her på Tranghaugen ble de tilbragt utendørs. Hvor vi bla monterte opp bassenget til ungene. Et stort svært monster som mor i huset ikke er særlig begeistret for, men hva gjør man ikke for barna??
Nå var vel ikke temperaturen så veldig mye å skryte av da bassenget ble prøvd for første gang, noe som tydelig kommer fram av ansiktsutrykkene til barna på disse bildene. Men bading er jo toppers uansett....





Nå håper vi bare at resten av sommeren blir knall, så kanskje det går an å kose seg litt oppe i bassenget også. I dag starter forresten hunddagene og da sies det jo at det været vi har i dag skal vi ha i en mnd framover. Her er det fint vær i dag, dog ikke så veldig varmt ennå, men betraktelig bedre enn de siste dagene. Så jeg kan gjerne ha sånnt vær en mnd framover.




Sommerblomstene i hagen er på et minimum i år. Jeg har tilbragt minimalt med tid der i år, men noe blomstrer uten min hjelp. Se bare så fin peonen er blitt.





Related Posts with Thumbnails

Ingen kommentarer: