onsdag 16. juni 2010

Tur til Frøya

I helgen var jeg, Terje og Ingrid på årets første Frøyatur. Mads var ikke med denne gangen, da han var med en kompis på Røros. Vi hadde opprinnelig en plan om å ha med oss campingvognen utover og sette den igjen der, men etter litt fram og tilbake kom vi til at vi skulle ta det til neste år. Her er det nemelig så mye som skjer i helgene framover at vi ville ikke fått brukt den noe særlig før vi skal dra den med oss nordover i slutten av juli.
Men nå er vi nå engang så heldige at onkel har et lite aneks stående, som det er bare for oss å bruke hvis vi allikevel skulle finne på å ta turen utover. I tillegg har vi jo Wågøya, men det er litt mer tungvint å komme seg dit siden vi er avhengig av båt.





Nå ble heldigvis ikke været så ille som det var meldt i helgen, så vi kom da oss ut på noen lufte turer også. Ingrid ble skikkelig kompis med onkel i helgen, siden hun var eneste barnet så fikk hun jo all oppmerksomheten. Noe hun liker veldig godt og vet å utnytte til fulle.





Jeg synes denne var så tøff at jeg måtte bare ta bilde av den.





Etter å ha vært en runde rundt i nærområdet gikk vi oss en liten tur i "skogen" bak hytta. Her har jeg en drøm om å bygge egen hytte en gang, om det noen gang blir noe av den drømmen vil vel bare tiden vise. Men drømmer må man jo ha.





Ingrid fikk bla opplæring i trommespilling av onkel, noe som resulterte i et overdøvende leven en stund etterpå. Ingrid var jo ikke klar til å legge bort trommestikkene med engang. Så nå er hun fast bestemt på at hun skal begynne i skolekorpset.





Her lar sommerværet vente på seg, så denne fridagen brukes innendørs. Satser på at sommerværet kommer med skoleferien, for nå begynner jeg virkelig å lengte etter flere dager med sommer. Ikke bare en og annen dag.

Related Posts with Thumbnails

Ingen kommentarer: