torsdag 10. juni 2010

Bursdagsfeiring på forskudd

Siden Ingrid har bursdag mitt i fellesferien har vi funnet ut at det er best å feire barneselskap litt på forhånd. Denne gangen feiret hun på skolekjøkkenet sammen med tre andre jenter i klassen som også har bursdag i juli.
Tirsdag denne uken var det klart for feiring med over 30 1.klassinger. Muffinsene ble laget i en "guttevennlig" utgave med grønnglasur og dinosaurpynt og en "jenteutgave" med rosaglasur og hjertepynt. Muffinsene slo i allefall godt an for det var ikke mange igjen når festen var over.





Å feire slik sammen med andre synes jeg var genialt, for det første blir det mye mindre jobb på hver enkelt, i tillegg blir det litt billigere også. At vi er så heldige å få låne skolekjøkkenet til slike anledninger er jo også et stort pluss, for noen og tredve unger hadde i allefall ikke jeg sett noe råd for å ha her hjemme.
Her ser dere Ingridpia pyntet og klar for bursdagsfest.




Jenta var i allefall stor fornøyd etter feiringen, hun hadde jo fått så masse fint. I tillegg var det høyt tempo i to timer, så det var en sliten jente som la seg den kvelden. Mulig det var flere som var slitne, for tempoet var i allefall høyt. Da var det ekstra kjekt at været var så fint slik at barna kunne være litt ute også.

Her har vi nytt goværet som har vært over trøndelag i dag, for meldingene ser ikke særlig lovende ut. Men så lenge vi får noen goværsdager innimellom klager vi ikke. Nå håper jeg i det lengste at værmeldingen er feil og at vi i allefall får oppholdsvær, for i morgen etter jobb kjører vi utover til Frøya. Så da hadde det vært ekstra stas med godtvær, men vi skal no kose oss uansett.

Ingen kommentarer: