onsdag 23. desember 2009

Snart jul

Her går dagene unna i rekord fart og bloggen har ikke blitt prioritert. Den sistte uke har vært fyllt opp av allskens avslutninger og julefestligheter, men jeg er snart i mål med alt som skal gjøres før morgen dagen, så det blir nok jul i år også.

Ingrid fikk strikkepinner og garn i kalenderen en dag, og har jobbet iherdig for å prøve å lære seg å strikke. Det er litt vanskelig ennå, men med litt øvelse blir det vel. Hun er i allefall dypt konsentrert når hun holder på.



Vi har så vidt fått tid til å gjøre ferdig julepynten som vi startet så tidlig med. Ingrid har mast på mamman sin i flere dager hun....



Den siste uke har barnekoret vært to ganger å opptredd i kirka, så nå begynner de å bli drevne... Frøkena her i huset synes i allefall det er veldig stas å få være med på det. Hun synger jo stortsett hele tiden her hjemmer hvertfall.


Nå skal jeg prøve å få unna siste rest som gjenstår her, slik at jeg kan slappe av i god stolen med god samvittighet i kveld. Ønsker alle som er innom her en God Jul

Ingen kommentarer: