torsdag 7. juli 2011

Fisketur

Tirsdag ettermiddag pakket vi fiskestenger og telt i bilen og dro på fisketur. Turen gikk til Olden ikke langt fra Lysøysundet sammen med et vennepar av oss. Som dere ser var det ingen verdensting å si på været denne ettermiddagen/kvelden.




Ingrid var ivrig etter å komme igang, men tålmodigheten var nok ikke den største. Hun ville dra inn snøret nesten med engang for å sjekke om det var noe fisk. Terje prøvde å forklare at hun måtte følge med på duppen så ville hun nok se det hvis det var fisk på kroken. Heldigvis fikk vi noen små fisk etter en stund, slik at det hele ikke var forgjeves.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Når sola kom bort fikk vi merke at vi ikke var alene ute i skogen. Det var nok noen tusen mygg og knott som også var det, så etter at vi fikk grillet fisken og pølsene pakket vi sammen sakene våre, for ute i skogen var det uholdbart. Ungene ble grinete og ville bare sitte inne i bilen. Så teltturen vi hadde planglagt ble isteden en overnattingstur på Ørlandet. Men jentene fikk campere på plena, så da ble de i allefall kjempe fornøyde.

Ingen kommentarer: