mandag 25. juli 2011

8 år

Forrige mandag fyllte lille jenta vår hele 8 år, snart er hun tredjeklassing og begynner virkelig å bli stor jente. Synes det er rart at jeg har så store barn egentlig, synes ikke det er lenge siden de var små bleiebarn. Tiden går så utrolig fort, før vi vet ordet er de vel konfirmerte og ute av huset begge to. Jeg må innrømme at det er litt godt også, at de begynner å bli store, alt er jo mye enklere enn da de var små, store og selvstendige barn er det vi har fått.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Litt feiring har vi fått til tiltross for at dagen er midt i fellesferien. Vi feiret med farmor og farfar, noen av tantene og onkelene og søskenbarn noen dager på forskudd. Selve dagen tilbrakte vi i bilen på vei til ferietur til Sverige. I morgen tar vi en feirng til, denne gangen med mormor og morfar og flere tanter,onkeler og søskenbarn. Sånn er det når vi har stor familie på begge sider, da sier det seg selv at vi må dele opp feiringen.
Dagen i dag bruker vi på å rydde og vaske klær, det blir fort en del av den sorten når man har vært nesten en uke på campingtur. Bilder fra turen får dere sikkert en dag om ikke veldig lenge.

Ingen kommentarer: