tirsdag 26. juli 2011

Ferietur

Årets ferietur gikk til Sverige sammen med tre godevennepar og deres barn. Etter litt frem og tilbake endte vi opp på en camping ved Siljan. Noe som var helt perfekt for oss. Passe stor camping, flotte plasser helt nede ved vannkanten og kun en liten spasertur i fra sentrum. I tillegg var det flere små byer kun en kort kjøretur unna også, supert for mødrene, da fikk vi tilfredsstilt shopping behovet vårt også.




Tilsammen var vi en bra gjeng med åtte voksne og ti barn fra ett til tretten år. Vi ble nok lagt merke til av naboene på campingen også, for vi var så heldige å få vognene plassert mer eller mindre på rad og rekke også. Så da innbød jo det til sosialt samvær både før og etter leggetid for barna.




Flott sandstrand var det i begge endene av campingen, så her var det et eldorado for barna som mer enn gjerne ville bade. Langgrunnt var det også, Mads testet ut akkurat det. Han gikk og gikk utover, men kom aldri lengre enn at det gikk han til midjen før han ga opp og gikk innover igjen :)





Denne ferien frister veldig til gjentagelse og vi er allerede blitt enige om at vi gjentar den til neste år, med det samme flotte reisefølget. Da satser vi på ennå bedre vær og flere late dager i solen på camping. Dette var en perfekt ferie for oss i allefall, fin blanding av kos, hyggelig samvær og shopping.





Tilslutt må jeg bare ta med et bilde av svanen som holdt oss med selskap hver kveld. Det var tydelig at den var vant med folk, for Mads kom ganske så nære den uten at den brydde seg særlig mye om det.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ingen kommentarer: