onsdag 27. juli 2011

Campingvogna vår

Tenkte jeg skulle vise noen bilder fra campingvogna vår. Vi har hatt den i to år nå, den er ikke veldig mye brukt, da den står inne hele vinteren og kun brukes noen få uker i løpet av sommerferien. Men vi er veldig fornøyd med den og gir nok ikke opp campinglivet med det første.




 Størrelsen på vogna er perfekt for min lille familie, selv om vi ser at løsningene som er kommet i nyere vogner nok er litt mer som vi kunne ha tenkt oss. Vi følger nå med litt på finn.no for å se om det dukker opp noe bedre, men så langt er vi veldig fornøyd med vogna vår.




Vi har jo allerede bestemt at vi skal på campingtur med gjengen til neste sommer også, så da får vi se om det blir med denne vognen eller en ny en.



 I år brukte vi forteltet for første gang også, og det blir nok ikke siste. Utrolig hvor mye mer plass vi fikk å boltre oss på. Ny matte til forteltet ble det også på oss, og da ble det som et helt annet rom. Skikkelig hjemme koselig ble det. Det eneste vi mangler nå er et campingbord som vi kan ha der ute. Men de er det litt vanskelig å finne, så foreløpig bruker vi bordet fra inne i vogna, det duger det også.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ingen kommentarer: