fredag 24. juni 2011

Sommerferie


Da er det sommerferie for hele gjengen her på Tranghaugen. Vel fortjent og en utrolig herlig følelse. Sommerfølelsen er ikke helt på plass da siste uke har minnet mest om høst vær messig sett. Men det må vel bli sommer i trøndelag etter hvert også. Så langt har vi ingen ferie planer, men vi finner vel på noe etterhvert tenker jeg. Vi er jo så heldige at vi har campingvognen og kan alltids finne på å kjøre etter god været med den på slep.




Sist helg var vi på Wågøya og kosa oss i finværet. Utrolig hvor heldig vi var med været når man ser hvordan det har vært denne uken. Litt mye vind var det, men det er vel ikke til å komme unna der ute i havgapet.  Inne ved husveggen var det i allefall lunt, i hvertfall såpass at vi ble gode og røde i toppen etter noen timer der ute. Men det hører jo med til sommeren, og jeg vil gjerne ha mer av det.




Ungene badet både lørdag og søndag, men jeg tror det var en kald opplevelse, for de var raske med å få på seg klærne etterpå.  Mads var ute og fisket sammen med onkel Martin et par turer og litt fangst ble det også. Den største torsken på bildet her var det visst Mads som fikk på kroken, han måtte ha litt hjelp til å få dratt den opp da, men som ganske så urefaren på området så hører vel det med.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Ha en fin fredagskveld og helg alle der ute!

Ingen kommentarer: