tirsdag 23. februar 2010

Vinterfestival

Forrige uke var det vinterfestival på skolen med tema karneval. Alle elevene deltok i et tog som gikk i fra bruktbutikken til skolen, hvor vi fikk se ting som barna hadde jobbet med de siste ukene.





4 klasse gikk først i toget under denne flotte dragen. Ble kjempe imponert over alt hva barna har fått til de siste ukene.


Barna i 1 klasse hadde laget egne troll kostymer og sang så flott for mange fremmøtte.



Her ser dere Ingrid trollet som ikke altid er like fornøyd med å bli fotografert....




Her er det rolige inne dager denne uken. Temperaturen ligger på rundt -15 og det er mye til her å være, i helgen hadde vi vind i tillegg, så nå koser vi oss inne det meste av tiden. Ellers så har jeg omsider fått ferdig OL- genseren til Mads i dag(rakk det før OL er slutt), men gutten er ikke hjemme, så jeg får komme tilbake med bilde en dag senere. Barbro kjolen min har jeg også fått og den er allerede tatt i bruk. Kjempe fornøyd med den, og fikk masse skryt av den på dametreff i går kveld :) Får prøve å få til et bilde av den en dag også.
Nå skal vi lade opp til en spennende OL kveld, hvor vi håper på flere norske gull. Er ekstra spente på kombinert gutta ettersom det er en sambygding med på laget. Heia Espen!

Ingen kommentarer: