tirsdag 7. august 2012

Ny campingvogn

Dagen før vi skulle reise på ferietur endte det opp med at vi kjøpte "ny" campingvogn. Vi har lenge kikket etter en nyere vogn, men har ikke funnet noe som helt har passet oss. De vi har likt har enten vært alt for dyre eller så langt unna. Men så fant vi altså denne vogna kun en liten times kjøretur i fra oss, og da var det mer aktuelt å kjøre å se på den også.



Så da ble det ny vogn på kvelden før vi skulle kjøre på tur. Det ble litt kaotisk her en stund da, siden jeg allerede hadde begynt å gjøre klar den gamle vogna for ferietur. Dessuten var det jo ikke plass til to campingvogner i gårdsplassen her, så da ble den nye vogna plassert hos svoger og svigerinne. På morgenen avreise dagen pakket vi ferdig det vi skulle ha med oss i den gamle vognen, dro den med oss til svoger og svigerinne, lastet om pikk pakket vårt inn i den nye vognen og parkerte den gamle vognen der isteden, så var vi klare for tur :)



Litt små svett og litt forsinket i forhold til tenkt avreise var vi omsider klare for ferietur til Sverige.
Så litt om vogna, det er en 2007modell av merket Burstner, som vi bare blir mer og mer fornøyd med. Bildet over her er tatt i fra salongen. Da er døra ut til høyre og så ser dere kjøkkenet og skimter soverommet. Bak døra er rommet til ungene, det rommer tre køyer. En mer enn vi har bruk for, men det gjør ikke noe. Ingrid var iallefall svært så fornøyd, for da kunne hun jo ha overnattingsbesøk også :)




På bildet over her ser dere salongen, her har vi god plass til å spise frokosten vår. Nå blir det ikke til at vi sitter så veldig mye inne i vogna mens vi er på tur, er ikke været tipp topp så blir det gjerne til at vi bruker forteltet.
Hvordan vi hadde det på ferieturen vår kommer jeg tilbake til ved en senere anledning.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ingen kommentarer: