onsdag 15. august 2012

Leksand sommarland

Her kommer omsider noen bilder fra ferieturen vår til Sverige. Vi hadde en hel dag med kjempevær i Leksand sommarland. Dagens bilder er et lite sammensurium fra den dagen, som dere ser vi hadde strålende vær og mye moro å finne på.



De første timene etter at vi kom dit tilbragte vi i "sjørøverland". Der var det mange fine lekeapparater til ungene, båter de kunne ro med, tau bane over bukta og mye annet.




Mads ble rodd ut til tårnet, men hadde litt problemer med å komme seg til land igjen. Heldigvis kom Thomas han til unnsetning slik at han slapp å sitte der så veldig mye lenger.




Kræsjbåter med vannkanoner var veldig populært. Det samme var karusellene, både de små og de store.




Badelandet var vel høydepunktet for barna, at det var litt kaldere i lufta akkurat da så ikke ut til å ha noen betydning for dem. At de var i ferd med å bli blå på leppene var visst også ubetydelig.




Her fikk de iallefall lekt seg en god stund, både med sklier og hopping i vannet.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


På slutten av dagen fikk barna prøvd gokart for første gang, noe jeg tror falt i smak. Foruten disse aktivitene var det mye annet barna prøvde, som hoppeslott,trampoliner, sklier. Itillegg var det og noe vi ikke rakk over, jeg tror at to dager må til i slike parker om man skal rekke over alt. Men alt i alt var både små og store veldig fornøyd etter en  dag også.


Ingen kommentarer: