fredag 22. januar 2010

40 års bryllupsdag

Naturlig nok så er det ikke oss det er snakk om i denne samenhengen, vi har nok noen år igjen til vi kommer dit. Men denne gangen var det svigermor og svigerfar som kunne feire rubinbryllup. I anledning dagen bestemte vi oss for å ta dem med oss ut og spise en bedre middag, slik at svigermor for en gangs skyld skulle slippe å diske opp. For min svigermor er nemelig av det sjeldne slaget, sånne som ikke klarer å la være å varte opp alle som kommer innenfor døren hjemme hos dem. Ikke klarer hun helt å la være å hjelpe til når hun er på besøk heller, så da må vi ta dem med til en plass hvor hun ikke har noen mulighet til å gjøre noe.





Vi har hele 18 stykker rundt bordet denne dagen, og da var det ikke alle som var med engang, så man kan vel si at det har grodd godt i sporene til svigermor og svigerfar.






Å vente på maten kan være en utfordring både for store og små, men med litt tegnesaker og nintendo ds fikk vi da tiden til å gå. Og den som venter på noe godt venter som kjent ikke forgjeves....





Maten smakte herlig og vi ble gode og mette, eller mette i allefall, de fleste av oss var vel så mett at vi nesten hadde vondt. Her i gården ble det i allefall ikke spist noe mer mat den dagen.



Ingen kommentarer: