søndag 22. januar 2012

Nyttårsball

For et par uker siden hadde korpset sitt årlige nyttårsball, og siden lille frøkena her har begynt som aspirant i korpset skulle hun endelig få være med.  Vi  brukte lang tid på badet i forkant med pynting og krølling av hår. Men siden hun har arvet håret etter sin mor, så gikk det ikke lang tid før krøllene var nesten borte.  Uansett jenta var like fin hun.



Kvelden var nok perfekt på alle områder for disse flotte korpsbarna våre. Kvelden startet med kalkun og nydelig dessert. Etterfulgt av stjernedryss, diplomer, leker og dans. Det ble flere runder med oppfinnsom polonese, limbo,stolleken, fugledansen og masse annet gøy.




Det var ei sliten, men svært så fornøyd jente vi tok med oss hjem etter midnatt. Hun gleder seg allerede til neste års nyttårsball.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Helgen etter var det seminar med korpset og korpset som som de skal spille sammen med i TM (trøndersk mesterskap), da var det overnatting på skolen og spilling fra morgen til kveld. Så her går ikke bare ukedagene fort, men helgene også. Så før vi vet ordet av det er vel januar over og vi er på god vei mot våren. Passer meg egentlig perfekt, vinteren er ikke min favoritt årstid akkurat.

Ingen kommentarer: