søndag 26. juli 2009

Ferietur til Kristiansund

Mandag denne uka bestemte vi oss for å ta en liten tur til Kristiansund med campingvogna. Barna er jo ikke kjempe glade i slike bilturer, men med dvd filmer i bila og lovnad om badeland dagen etter er det utrolig hva de blir med på. Vi hadde regnvær hele veien dit og den første natta der, men ettersom vi skulle i Atlanterhavsbadet dagen etter så hadde ikke været så mye å si for oss allikevel.





Barna storkoste seg i vannet og syntes nok at vi kunne ha vært der ennå lengre, men foreldrene syntes det var nok etter tre fire timer. Og når Ingrid i tillegg klarte å slå haka i bassenggulvet, fant vi ut at det var på tide å gi seg da. Her koser de seg i boblebadet.






Ei blid og fornøyd Ingrid koser seg i vannet.






Mads er som fisken i vannet




Etter å ha bløtt oss opp i flere timer tok vi en liten tur ned til sentrum. Det første vi fikk se var hurtigruta som kom inn til byen.





En liten avslappings stund i campingvogna blle det også tid til, barna koser seg med tegnesaker.






På kvelden tok vi oss en liten spasertur i nærområdet til campingen. Her ser dere de fine kumlokkene som de har i Kristiansund.






Bratt var det også, Mads mente det ville være vanskelig å komme opp denne bakken vinterstid.






Tilbake på campingen igjen fikk vi besøk av Mikkel rev. Han hadde nok vært her flere ganger før, for han virket veldig tam.






På tur hjem kjørte kjørte vi om Atlanterhavsveien. Imponerende med alle de bruene helt ute i havgapet.





En liten stopp tok vi oss også tid til. Barna ville gjerne ta en tur ned i fjæra.



Dette er brua til Krifast forbindelsen, imponerende.


Ingen kommentarer: