mandag 30. juli 2012

Feriemodus

Her lever vi fortsatt i feriemodus og bloggen er blitt forsømt over lengre tid. Vi har gjort mye, men alt dette får jeg komme tilbake til når hverdagen er her igjen, regner med det blir mulighet til det da.Men et lite blogginnlegg må jeg vel klare å få til.

 Under her følger bilder av kjolen jeg strikket til 1års dagen til minste lille tantegull. Strikket en Marius seleskjørt i rester etter Mariustunikaen jeg strikket tidligere i år.




Prøvde meg på å  lage popcakes igjen også, med ny og bedre oppskrift denne gangen, så nå ble det mye bedre enn sist.



De ble hvertfall godt mottatt av bursdagsbarnet, som nok syntes det var helt topp å få spise denne herligheten helt på egen hånd. 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

onsdag 11. juli 2012

På søndag var det båttur til Wågøya igjen, da var også lillebror Steinar og lillebror Martin med, i tillegg til lille Sofie og mamma og pappa. Været var ikke det beste akkurat da, men med oppholdsvær så klaget ikke vi.




Dette bildet viser den flotte utsikten fra verandaen på hytta. Herlig, og når det itillegg var nesten 20grader da dettte bildet ble tatt er jo idyllen bare helt komplett.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Nå har vi hatt noen dager med overskyet og regn her i trøndelag, men nå i dag skinner sola og temperaturen er oppe å snuser på 20tallet, så dette blir nok en fin dag. Så nå blir det ut å pusle litt i hagen, har litt å ta tak i der.

tirsdag 10. juli 2012

Sommeridyll

Flere bilder fra Frøyaturen vår følger her. Vi hadde finvær ( noe vi nesten bestandig har når vi er der ute) så store deler av dagene ble tilbragt utendørs. Vi kosa oss med bading og soling, samt fisketur til kvelds. Herlige dager i den trønderske skjærgården.










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mandag 9. juli 2012

Livstegn

Det har vært lite blogging her den siste tiden. Lysten har liksom ikke vært der og ikke har jeg hatt tid og overskudd heller. Men her kommer iallefall livstegn fra denne kanten. Her er det full ferie modus. Den siste uken har jeg og ungen tilbragt på Frøya mens vi ventet på at mannen skulle få ferie. Der har vi hatt det helt topp som vanlig, godt vær og flotte opplevelser. Flere bilder kommer senere, her en noen fra første kvelden, da tok vi en båttur til Wågøya for å se hvordan det var der nå som brygga vår er borte. 




 Ingrid er iallefall storfornøyd med å være på båttur, svært så blid.



Et rart syn som møtte oss, det mangler helt klart noe der. Uvant var det iallefall.





Det var ikke mye som kunne tyde på at det hadde stått ei stor brygge her. Kun noen store steiner som stod igjen.



Her var det engang en brygge som "sperret" for utsikten.




Mads er ikke så glad i å bli fotografert lengre, men innimellom får jeg lurt til et blinkskudd av stor gutten min.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...