lørdag 28. januar 2012

Pepperkakehusknusing

Ting tar litt tid her fortiden, eller kanskje det en nettopp det motsatte som skjer. Dagene går i allefall fort, noe som fører til at jeg ikke rekker å oppdatere denne bloggen slik som jeg ønsker. Men jeg gir meg ikke riktig ennå altså, oppdateringer kommer, men det blir nok ikke så ofte som jeg har sett for meg. 




Nå kommer omsider bildene fra pepperkakehusknusingen som også i år ble gjennomført på bursdagen min første helgen i januar. Det har på en måte blitt en tradisjon at vi knuser pepperkakehuset den dagen, og det er jo greit også, for da vet ungene at det ikke er noen vits i å mase noe tidligere.




Vel, vi får vel si oss ferdige med bildene fra julen nå da. Så får jeg satse på at jeg klarer å oppdatere denne bloggen med jevne mellomrom fremover. Har tatt noen bilder av div strikke prosjekter den siste tiden, så da kommer det forhåpentligvis noen bilder av det. Har en plan om å huske å ta bilde av alt jeg strikker i 2012, så kan jeg se tilbake på det ved nyttår og se hvor mye det har blitt. Spennende!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

søndag 22. januar 2012

Nyttårsball

For et par uker siden hadde korpset sitt årlige nyttårsball, og siden lille frøkena her har begynt som aspirant i korpset skulle hun endelig få være med.  Vi  brukte lang tid på badet i forkant med pynting og krølling av hår. Men siden hun har arvet håret etter sin mor, så gikk det ikke lang tid før krøllene var nesten borte.  Uansett jenta var like fin hun.



Kvelden var nok perfekt på alle områder for disse flotte korpsbarna våre. Kvelden startet med kalkun og nydelig dessert. Etterfulgt av stjernedryss, diplomer, leker og dans. Det ble flere runder med oppfinnsom polonese, limbo,stolleken, fugledansen og masse annet gøy.




Det var ei sliten, men svært så fornøyd jente vi tok med oss hjem etter midnatt. Hun gleder seg allerede til neste års nyttårsball.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Helgen etter var det seminar med korpset og korpset som som de skal spille sammen med i TM (trøndersk mesterskap), da var det overnatting på skolen og spilling fra morgen til kveld. Så her går ikke bare ukedagene fort, men helgene også. Så før vi vet ordet av det er vel januar over og vi er på god vei mot våren. Passer meg egentlig perfekt, vinteren er ikke min favoritt årstid akkurat.

lørdag 7. januar 2012

Strikking 2011

Har prøvd å ta bilde av alt jeg har strikket i løpet av året som har gått. Det har blitt en del i løpet av året, men jeg ser også nå at jeg mangler en del. Får prøve å være flinkere i året som kommer, for jeg er allerede i gang med flere ting. Så får vi se hvordan det går.



Nå skal vi snart gjøre oss klar til nyttårsball med skolekorpset, så i kveld blir strikkinga byttet ut med høyhælte sko og penklær.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mandag 2. januar 2012

Bilder fra julen

Tenkte å dele noen bilder fra jula, desember gikk jo litt raskere enn hva jeg hadde tenkt meg, og det var mye jeg ikke rakk. Men det ble jo jul allikevel :) Fridagene i jula har vi brukt til å slappe av og kose oss, blogglysten har ikke vært der, og det har vært helt greit. Nå har vi startet på det nye året og har masse blanke ark som jeg har planer om å fylle med hyggelige opplevelser. 


Et besøk på kirkegården hører med på julaften, det er en helt spesiell stemning der med masse lys tent på nesten alle gravene. Flott å se at de som ikke er hos lenger ikke er glemt på slik en dag.


 I år var vi kun vi fire her hjemme på selve julekvelden. Godt å ikke må ut med alle pakkene og styret som det fører med seg, men isteden bare kose oss her hjemme. Tente lys nesten over alt og skikkelig god stemning, det liker jeg.


Rekken med julekort viser at det er mange som tenker på oss og ønsker oss en god jul. Synes det er stas og henge de opp og vise de fram.


Mellom jula ble bla brukt til å teste ut gaver. Her har storgutten og pappan et lite eksperiment med en vulkan på gang. Moro til begge to tror jeg. 
I dag nyter jeg og ungene siste fri dag før hverdagen er her. Jeg har kastet ut juletreet, men lar resten av jula stå til over neste helge tenker jeg. Nå skal jeg finne frem strikkinga mi og nyte resten av fri dagen.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

søndag 1. januar 2012

2012

Da var det nye året her og vi ønsker 2012 hjertelig velkommen. Satser på at dette blir et flott år fylt av gode stunder og gleder. Vi feiret inngangen til det nye året sammen med svigermor,svigerfar, svigerinner og svogere og noen tante og onkel barn. Tilsammen var vi vel 16 stk tilbords, så det ble en vellykket kveld med godt selskap og kjempe god mat.




Lille frøkena her er meget skeptisk til rakettene, selv ikke hørselsvern var nok til at hun ville være ute sammen med oss under rakett oppskytingen. Men når det hele begynte å gi seg kom hun ut fra gangen hun også og ville mer enn gjerne prøve noen stjerneskudd.




Hun ble riktig så tøff etterhvert og var langt fra klar til å gå inn da vi andre valgte å avslutte utendørs seansen. Storgutten har "vokst av seg" redselen for raketter, men moroa med å filme og ta bilder gikk fort over, så da var det like greit å ta en pause på dissen i mellomtiden.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nå nyter vi siste rest av juleferien og slappe av slik vi har gjort hele jula før hverdagen innhenter oss igjen.
Ønsker alle et riktig godt nytt år!