fredag 29. august 2008



Helg igjen


Da var det jammen meg helg igjen. Ukene raser avgårde her nå, det kan vel tyde på at hverdagen er her igjen. Denne uka har jeg jobbet på kveldstid, og da ser jeg ikke resten av familien særlig mye. Kun kort tid om morgenen. Men ukene raser avgårde da og plutselig er jo helgen her, og da har vi jo litt tid sammen.


Forrige helg ble en travel helg for familien. Lørdagen startet vi med å se Norge ta OL gull i håndball. Moro ja:) Så måtte vi jo bake litt før bursdags gjestene kom. Da fikk jeg veldig god hjelp av Ingrid. Hun er veldig hjelpsom når det skjer noe på kjøkkenet. Før gjestene dukket opp var også sola på plass. Så vidt jeg kan huske så har det vært fint vær på alle bursdagene til Mads, og det er ikke så værst, gutten er jo 10år. Av gavene så tror jeg denne fjernstyrte bila og donald bladene han fikk var det som falt best i smak hos bursdagsbarnet. Mamman synes nå det er veldig kjekt med de klærne han fikk også:) Gutten vokser jo i rekord fart for tiden.

Søndag var det tid åpen gård på Neraunet. Og med det flotte været som vi hadde så ble det en topp dag. Mads traff noen kompiser, så han så vi nesten ikke på hele dagen. Ingrid sprang også rundt og prøvde masse forskjellig. Hun hoppet i høyet og satt på hestevogna. Alt i alt var nok barna stor fornøyde med dagen, noe vi voksne også var :)

fredag 22. august 2008

Helg: bursdagsfeiring og åpen gård
Da var det endelig helg. Nå skal jeg ikke på jobb før mandags ettermiddag. Men helgen kommer vel til å gå fort den.
Har ryddet og vasket nå etter jobb,så nå er huset reprensentabelt. I morgen er nemelig Mads 10år. Så da blir det litt feiring med familien. Barneselskapet får vi prøve å få til neste helg.Rart å tenke på at gutten er 10 år. Syns jo ikke det er lenge siden han var baby. Det er bra det bare er barna som blir gamlere ;)
Dette blidet er fra tidligere i sommer fra barndåpen til Mathias.
På søndag er det åpen gård på Neraunet, der skal det være masse aktiviteter. Så det tenkte vi å få med oss. Så da går vel denne helgen unna i rekord fart den også.

mandag 18. august 2008


1 års bryllupsdag

I dag har vi vært gift i ett år, rart hvor fort året har gått. Syns ikke det er lenge siden vi drev å planla alt sammen jeg. Så i dag etter jobb kjørte vi barna til farmor og farfar, og så dro vi inn til byen for å spise middag. Tenkte oss først opp i tårnet for å spise på Egon der,men der var det en halvtimes venting før vi i det hele tatt fikk bord. Så det gav vi fort opp, og kjørte til Egon på city syd isteden. Da ble det jo også tid til litt shopping på meg. Kjøpte noe småtteri til barna samt at jeg fikk kjøpt en barselgave til en vennine som nettopp har fått tvillinger. Vurderte å dra på kino, ettersom barna allikevel var plassert hos farmor og blir der til i morgen,men vi fant ingen film som vi begge to hadde lyst til å se. Så da dro vi hjem i steden. Godt å få noen timer å slappe av hjemme også. Nå blir det litt tv titting før det er tid for å finne sengen.

søndag 17. august 2008

Velkommen til oss på Tranghaugen.
Her får du lese litt om det som skjer i dagli livet til familien Nilsen. Får vel prøve oss med noen bilder etterhvert også. Er ganske så fersk når det gjelder blogging, men håper vi lærer etterhvert.